پیاز خوردنی یکی از قدیمی‌ترین گیاهان در جهان و ایران است که از ایران و افغانستان سرچشمه می‌گیرد. این محصول سه هزار سال پیش از میلاد در مصر پرورش داده شد و بر طبق برخی از اسناد کارگرانی که برای ساخت اهرام مصر استفاده می‌کردند، از پیاز به عنوان غذای اصلی استفاده می‌کردند.

پیاز به خانواده Alysace تعلق دارد و یک گیاه دو ساله با رشد گیاه ضعیف، برگ‌های استوانه‌ای توخالی است که در سال اول با توجه به طول مورد نیاز آن‌ها، و در سال دوم، با کاشت پیاز و بعد از ظهور ساقه، پیاز تشکیل می‌دهد. گل و چترها در حال تولید دانه هستند. انواع عوامل محیطی که بر شکل‌گیری حباب تاثیر می‌گذارند عبارتند از: دما و طول روز و بر این اساس، cultivars پیاز به سه گروه تقسیم می‌شوند: روز طولانی، روز متوسط و روز کوتاه.

هزینه نصب
هزینه حقوق
هزینه مواد خام
هزینه حمل و نقل
جداول سرمایه‌گذاری فعلی و ثابت

این طرح در قالب pdf+word را میتوانید با کلیک بر روی عکس زیر دانلود نمایید.

                             


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها